Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri : مصطفى جيجلي & ارماك ارجا - ختم مترجمة للعربية Irmak Arıcı ... : Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı.

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri : مصطفى جيجلي & ارماك ارجا - ختم مترجمة للعربية Irmak Arıcı ... : Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı.. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır.

Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin.

Irmak Arıcı - Kula Bela | İzlesene.com
Irmak Arıcı - Kula Bela | İzlesene.com from i1.imgiz.com
Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Irmak arıcı'nın, zula müzik etiketiyle yayınlanan gece gibi gönlün isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam!

Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı. Gün doğmuş çiçek açmış banane? Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gün doğmuş çiçek açmış banane? Irmak arıcı'nın, zula müzik etiketiyle yayınlanan gece gibi gönlün isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Üsküdar'da konser veren Irmak Arıcı'dan yeni şarkı mesajı ...
Üsküdar'da konser veren Irmak Arıcı'dan yeni şarkı mesajı ... from www.wanhaber.com
Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır.

En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm.

Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com.

Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gün doğmuş çiçek açmış banane? Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.

Irmak Arıcı: Hit olacak 100'den fazla şarkım var - Magazin ...
Irmak Arıcı: Hit olacak 100'den fazla şarkım var - Magazin ... from cdn1.ntv.com.tr
Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı.

Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı.

En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Gün doğmuş çiçek açmış banane? Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com. Söz & müzik=irmak arıcı düzenleme= bilal sonses mix= buğra kurts yönetmen= cem kılıç. Irmak arıcı'nın, zula müzik etiketiyle yayınlanan gece gibi gönlün isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır.

Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook